مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت شخصی که در قولنامه نام برده نشده

سلام و درود
پدر من 43 سال پیش زمینی خریداری کرد و قولنامه ای در بنگاه نوشته شد پدر در قید حیات نیست.شخصی پیدا شده که مدعی است در زمان خرید پول دستی پرداخت کرده که در زمین شریک باشد و به گفته او شاهد دارد و ما به مشکوک هستیم ممکن است شاهد جعلی باشد.
در قولنامه نوشته شده اسمی و نشانی از شخص خاطی وجود ندارد ودر همه جا مدعی شده من شریک زمین هستم بیاید بریم کارهاشو انجام بدیم و سهم من را بدهید وگرنه از شما شاکی میشوم. قونامه دستی است. ایا این شخص متواند ادعای مالکیت کند و ما چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مالکیت و شراکت خود را در دادگاه ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است