مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشین. من یه دخترم که 18 سالمه و یه خواهر و برادر 11 و 9 ساله دارم. از وقتی یادمه رابطه ی بین پدر و مادرم همیشه سرد بوده و فضای خونه سنگین و سرد. حتی اتفاقاتی هم افتاده که هر دو طرف میتونستن بامراجعه به دادگاه طلاق بگیرن ولی اینکارو نمیکنن. خواهش میکنم بهم بگین چطوری میتونم یکاری کنم طلاق بگیرن؟ پدرم واقعا خیلی داره هم ما و هم مادرم رو اذیت میکنه:) من حتی وقتی دارم اینو مینویسم میترسم که یجوری باخبر بشه و شر به پا کنه ولی بخدا چاره ی دیگه ای ندارم تماس هم نمیتونم بگیرم و جایی هم نمیتونم برم. تو رو خدا کمکم کنین، من به جهنم خواهر برادرم خیلی کوچیکن خیلی دارن اذیت میشن تو این خونه

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خود مادر شما باید پیگیری نماید و دادخواست اقامه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123معمولا برای خانواده های بد سرپرست کمک میکنند . ضمنا شما خودتان به سن قانونی رسیده اید میتوانبد در صورت ازار و اذیت پدر شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره تلف 123 تماس حاصل کنید و از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری کنید. البته که اقدام به جدایی دو شخص دیگر حتی پدر و مادر از جانب شما میسور نخواهد بود و بایستی خودشان به این نتیجه برسند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید