مشاوره حقوقی رایگان - بچم تحت پوشش بهزیستیه درخواست وام دارم

با سلام بچم بخاطر دید چشم تحت پوشش بهزیستیه چندبار برای وام اقدام کردم اما متاسفانه بخاطر اینکه پدرش بیمه داره بهش تعلق نمیگیره پدرش کارگر ساختمانیه.به خاطر این ناراحت هستم و در ضمن مستاجر هستیم و واقعا نمیتونم بعضی از نیازهای بچه 7سالمو برطرف کنم . ازتون خواهش دارم رسیدگی کنید ‌.ممنونم

پاسخ ها :

وام بهزیستی وام بهزیستی