مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 79 در خصوص رای دیوان عدالت علیه شرکت خدماتی

اعتراض به رای هیات حل اختلاف اداره کار با امضا مدیر عامل و تنها دارنده حق امضا بر اساس اساسنامه شرکت خدماتی به دیوان ارسال ولی براساس مفاد رای بدوی دیوان شکایت شرکت به صورت شکلی رد گردید ( مستند به بند 12 ماده 40 اساسنامه شرکت ها رای به رد دعوی صادر شد ، یعنی در مفاد رای بدوی دیوان اشاره شده همه اعضا هیئت مدیره می بایست امضا می نمودند و تنها صاحب حق امضا در اساسنامه ، امضا نموده است) به همین دلیل شکایت رد می گردد که در اعتراض به رای شعبه بدوی اینبار دادخواست با امضا همه اعضا به شعبه تجدید نظر دیوان فرستاده شد ولی در مفاد رای اعلام می شود موردی که باعث نقض مفاد رای بدوی باشد دیده نشده و مجدد بصورت شکلی رای صادر گردید در حالیکه اینبار همه اعضا امضا کرده بودند ولی علی رغم اجابت خواسته رای بدوی متاسفانه شعبه تجدید نظر دیوان بجای بررسی ماهیتی مجدد رای بدوی را که از نظر شکلی صادر شده بود را تایید و شکایت شرکت را رد می کند . اگر وکلای محترم امکان اعمال ماده 79 را امکان پذیر میدانند اینجانب را راهنمایی و یا وکالت شرکت را بعهده بگیرند. ضمناً یکسال از صدور رای گذشته.
ممنون

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام اگر بصورت شكلي راي صادر شده قرار تلقي ميشه و شما مي تونيد مجددا دادخواست به ديوان بديد و اين بار باامضا كايه اعضا هيات مديره