مشاوره حقوقی رایگان - زمان دادگاه

سلام وقت بخیر ما طی یک پرونده جر و دعوا که شاکی هستیم،حدود چهارماه پیش اتفاق افتاده،ما توی ماه های اول کلانتری رفتیم برای سوال و طرح شکایت و مواجهه حضوری هم انجام دادن(متهم ها از زندان اوردن اظهارات هممون نوشتن)،توی دادگاه هم پیش بازپرس چندمرتبه رفتیم اظهاراتمونم نوشتیم،الان دو ماهی میشه که دیگه خبری از دادگاه نیست،وکیلمون میگه میخوان تصمیم بگیرن برای پرونده
بنظر شما بازم باید حضوری دادگاه بریم؟یا حکم قراره بدن؟توی پروندمون دیگه هیچ شبهه ای وجود نداره چون چندبار هر سوالی که بازپرس توی دادگاه داشت ارجاع داد به کلانتری و پرسیدن،نامه پزشکی قانونی هم گرفتن،الان میخوام ببینم حکم میدن یا بازم باید بریم دادگاه جلسه میزارن؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این مرحله از دادرسی ، به دلیل ازدحام و تراکم پرونده ها ، روند رسیدگی و منتج به نتیجه شدن ، نیاز به زمات دارد و به عبارت دیگر زمان بر است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا کیفرخواست صادر خواهد شد و ابلاغ میشود
و سپس پرونده به دادگاه ارسال میشود