مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت از مزاحمت تلفنی و اینترنتی

با درود و روزبخیر، اسفندماه از طرف شخصی که می شناختم مزاحمت تلفنی و پیامکی از طریق واتس آپ داشتم،در دفترخدمات قضایی شکایت مطرح کردم،و مزاحمت ایشون هم بعد از شکایت قطع شد.الان پیام امده که باید در شواری حل اختلاف حضور پیدا کنم. همان روز که پیامک امد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم و شکایت را پس گرفتم. الان جلسه شورای حل اختلاف که پیامک امده برام لغو میشه؟ یا حتما باید حضوری مراجعه کنم جهت پس گرفتن شکایت؟ از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت پس گرفته نمی شود؟ حتی الامکان نمیخواهم شخص مزاحم را ببینم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و رضایت خود را اعلام کنید و نیازی به حضور به شورای حل اختلاف نیست.