مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناسی کیفری

با سلام و خسته نباشید. در پرونده با موضوع فروش مال غیر بازپرس دستور کارشناسی قولنامه مابین من و متهم را صادر کردند. جواب کارشناسی آمد و به نفع من میباشد و اینکه از مهلت 7 روزه ی آن 20 روز گذشته است و هنوز متهم پرونده اعتراض نکرده است و کاری نیز روی پرونده انجام نشده است. آیا همچنان می تواند به کارشناسی اعتراض کند ؟ یا نظر بازپرس در این رابطه مهم تر از مهلت داده شده برای اعتراض است؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ‌
مهلت مقرر برای اعتراض به نظریه کارشناس ، 7 روز از ابلاغ میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مهلت تمام شده و امکان اعتراض نیست