مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت شکستگی دیوار منزل به دلیل خاکبرداری همسایه

سلام
همسایه ما به دلیل بازسازی خانه، کل زمین خانه اش را صاف کرده و دیوار خانه ما تَرَکهای بزرگ برداشته است. به هیچ وجه قبول نمی کند که تعمیر کند. می گوید:" چون دیوار شما با گچ چیده شده بوده و سست بوده مقصر خودتان هستید و من مجبور بودم برای بازسازی خانه ام دیوار خانه خودم را خراب کنم که باعث شده به دیوار شنم ضربه بخورد. اگر دیوارتان محکم بود ترک نمی خورد." آیا حرفش قانونی است و اگر از او شکایت کنیم می توانیم خسارت خرابی دیوار را بگیریم؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید علیه او شکایت کنید ومیزان خسارت را کارشناس تعییین کند