مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت سند

با عرض سلام
بنده ملکی را که سند تک برگ آن 3 دانگش در رهن بانک بود مشروط به فک رهن توسط فروشنده خریداری کردم و فروشنده هم یک ماه بعد فک رهن انجام داد و حال متوجه شدیم که شخص دیگر هم توقیف آن سند را گرفته!!
و مدعی هست که توقیفش بر خرید ما مقدم هست و سوال بنده این هست که سندی که در رهن بانک بوده چگونه مورد توقیف شخص دیگر هم قرار گرفته؟
حال با توجه به اینکه خرید ما قبل از فک رهن صورت گرفته ما مقدم هستیم یا ایشان؟
و ملک با توجه به اینکه بازداشت موقت هست به مزایده میرود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اعتراض ثالث کنید ودادخوداست الزام به فک رهن به طرفیت فروشنده بدهید