مشاوره حقوقی رایگان - درمورد ارث پدری

با عرض سلام وخسته نباشید ایافرزندی بعد فوت نمودن پدر سهم خودرا برده باشد ودرتقسیم نامه اسم ایشان باشد وبه دلایلی ایشان درموقع تقسیم نبوده اما تلفنی ازماجراخبرداربوده و قبول دار شده و الان بعداز 20سال میتواند ادعا کندوشاکی باشد و درضمن حقی که در تقسیم نامه بنام ایشان ثبت شده تصرف خود نموده وبه فروش رسانده ودران قولنامه فروش امضای خودرا ثبت نموده و الان شاکی است به تقسیم نامه و قاضی محترم پرونده ابطال دادخواست تقسیم نامه را تاییدنموده ایا فقط ایشان میتواند تقسیم نامه راابطال نماید به اندازه سهم خود یا بقیه وارثین که امضا نموداند هم سهم می بردند در جای که سهم های خودرا تصرف نموده اند لطف راهنمای بفرمائید از چه راهی وارد شوم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

طبق قانون تقسیم نامه باید به امضا تمام وراث برسد
و اگر یکی از وراث امضا ننماید تقسیم نامه با شرایط خاصی قابل ابطال است اگر ..