مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام. ملکی در شمال حدود 4 سال پیش خریدم و نقشه مهندسی داره و تایید شده نظام مهندسی است و ثبت شده در بنیاد مسکن و این ملک در دست پیمان کار بوده برای ساخت و هیچ گونه خلافی نداره وطرح هادی هم اجرا شده حالا برای گرفتن کنتور متوجه شدم که پیمانکار مجوز ساخت رو نگرفته و به من می گه باید 50 میلیون به دهیاری بدیم تا امضا کنه در صورتی که ملک رو به روی دهیاری است من باید چه کاری انجام بدم قانونی؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادی در این خصوص دارید و پیمانکار ملزم بوده است می توانید الزام ایشان را بخواهید