مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن

با سلام بنده و همسرم یک ماشین داریم که سندش به اسم هردویمان هست و بنده مقداری طلا دارم میخاستم ببینم میشه در منزل خودم سندی تنظیم کنم با امضا و اثر انگشت و رضایت خودم که بعد از مرگ من ماشین و مقداری طلا که دارم را به همسرم بدهم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد بهتر است متنی تخصصی تنظیم گردد
حتی المقدور رسمی با‌شد
با یک وکیل دادگستری مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اشخاص میتوانند فقط تا 1/3 از اموال خود را وصیت تملیکی نمایند
و وصیت زاید بر 1/3 غیرنافذ و منوط به موافقت تمام ورثه میباشد