مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به شکایت بابت مزاحمت در فصای مجازی

چند روز پیش با یه خانمی تو یه پیامرسان آشنا شدم و ازم دویست هزار تومن پول خواست برای دوست شدن و من هم یکی دو روز بعدش با فکر این که این خانم خودش مایل به اینجور صحبت هاست ، شروع کردم به گفتن حرف های جنسی و رکیک ولی بدش اومد و به من فحش ناموسی داد و منم با فحش جوابشو دادم . آخرش گفت که ازم شکایت میکنه ، آیا امکانش هست شکایت کنه یا چون خودش اول گفت دویست بزن حسابم نمیشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی و بسیار کار پر تهدید و اسیب و مجرمانه‌ای انجام دادید