مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام
برای خرید قطعات کامپیوتری در محیط تلگرام با یه فردی حرف زدم و قرار بر معاوضه کالا شد . ایشون تهران و من اردبیل بودم . بنده از طریق باربری ترمینال قطعه که یه کارت گرافیک بود رو برای ایشون فرستادم و ایشون هم همون روز بعد از چند ساعت یه عکس فیک و جعلی از برگه رسید باربری برام فرستادن و اعلام کردن که قطعات رو برای من فرستادن . فرداش که به باربری برای دریافت مراجعه کردم متوجه جعلی بودن رسید شدم . ثبت شکایت هم کردم ولی از قرار اینکه ایشون چت تلگرام رو کامل پاک کرده بودن و مدرکی نداشتم قاضی متقاعد نشد . فقط یه رسید باربری دارم که مشخص نشده داخل بسته ارسالی توسط من چی بوده . در ضمن من مبلغ 1.700 تومان هم مابین التفاوت برای حساب ایشون واریز کرده بودم که مستند موجوده و به کمک پلیس فتا در حساب ایشون قفل شده . ولی قاضی ارسال قطعه توسط من رو تایید نکردن . ارزش کارت گرافیکی که من ارسال کردم امروز حدود 11 میلیون تومن هستش . چون مبلغ زیادی نیست گرفتن وکیل یکم معقول به نظر نمیرسه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری بکنم .
مشخصات فرد مقابل رو دارم . بعدا هم بهم پیام دادن و گفتن که مدارک و تلفن همراه ایشون رو دزدیده بودن و فردی که با من حرف زده و معامله کردیم خود ایشون نبودن که دروغ به نظر میرسه .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد