مشاوره حقوقی رایگان - حکم ناشزه بودن زن

سلام خانم 38 ساله ای هستم که دو فرزند دارم همسرم 6 ساله که با یه خانم که دو فرزند پسر داره و از شوهر قبلش طلاق گرفته رابطه داره ولی الان مدت یکساله که تو خونه بهانه جویی میکنه و به بهانه های مختلف منزل نمیاد ولی من نتونستم ثابت کنم به خانوادش که این با اون خانم در رابطه هست همسرم به خاطر اینکه منو مقصر جلوه بده وقتی که میاد منزل به بهانه های مختلف دعوا راه میندازه. تازه متوجه شدم که صدای منو بچه هام رو ضبط میکنه امروز هم که بعد از هشت روز اومد خونه بهانه در اورد و من که دیگه طاقتم خیلی کم شده و همسرم رو هم خیلی دوست دارم و از رابطش با اون خانم و تلاش زیادی که برای بر گردندن همسرم به زندگی کردم نتیجه ندیدم شروع به دعوا باهاش کردم و چرا دروغ توهین هم بهش کردم و وقتی دیدم داره صدامو ضبط میکنه گفتم چرا صدا داری ضبط میکنی گفت بد بخت با این صداها ‌که هر وقت حرصتو دراوردم ازت ضبط کردم دارم حکم ناشزگیتو میگیرم تا بتونم بدون مهر از شرت خلاص شم تا با ی. عقد کنم من از اون موقع تا حالا دارم داغون میشم چرا اون میتونه یه همچین کاری با منو بچه هام بکنه میشه راهنماییم کنید من باید چکار کنم

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

با این روش نمیشه ناشزه‌بودن رو ثابت کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مهریه را اجرا بگذارید ، درخواست مهرالمثل بکنید، دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج ناشی از عدم رابطه جنسی بدهید، تلاش کنید که رابطه نامشروع وی را به دادگاه ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مهریه و حقوق مالی شما می بایست پرداخت شود