مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال

با سلام وعرض ادب
پدر من تقریبا 19 سال پیش در اثر بی احتیاطی راننده ایی فوت کردند .راننده اعسار مطلق گرفتن . اونموقع پرونده در شهرستان ورزقان بود . تقریبا دوسال پیش وکیل گرفتیم پرونده رو دادن شهرستان خاروانا. واز بیت المال درخواست دیه کردیم که قبول نکردند .در اخر پرونده بخاطر اعتراضی که به رای کردیم اومد تجدید نظر تبریز . لطفا راهنمایی بفرماین که من از کجا باید اقدام کنم برای استعلام اموال راننده . تبریز . ورزقان یا خاروانا ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید پرونده خود را در اجرای احکام به جریان بیاندازید و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی متهم را نمایید
و بعد درخواست صدور ‌حکم جلب ایشان را نمایید

و دیه باید طبق قیمت روز پرداخت گردد و