مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت و سند چشمه

باسلام
چشمه ای قدیمی و فصلی با دو درخت قدیمی بالای50سال وجود دارد ک قبلا البته تعداد درختان بیشتر بوده.ی دست نوشته قدیمی از پدر بزرگ خانمم وجود داره ک اونرو ب پدر خانمم واگذار کرده.استشهاد هم دارم از اهالی .میخام ک برا اخذ سند اقدام کنم.راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی نسبت به اثبات مالکیت پدر خانم اقدام کنید . بعد از آن که از طریق مراجع صالح، اقدام به اثبات مالکیت کردید ، می توانید نسبت به اخذ سند رسمی مالکیت از سوی اداره ثبت، بهره مند شوید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای اخذ سند مالکیت چشمه، ابتدا باید مالکیت آن را اثبات کنید. برای این منظور، می‌توانید به دفترخانه‌ی املاک و اسناد رفته و درخواست ثبت مالکیت چشمه را به نام خودتان ارائه دهید. برای ثبت مالکیت، باید مدارک و مستندات مربوطه را همراه داشته باشید. این مدارک به عنوان مثال شامل عرضه‌نامه‌ی دست نوشته، استشهاد از اهالی و هرگونه مدرک دیگری که مالکیت شما را برای چشمه ثابت کند، می‌تواند باشد. بعد از بررسی مدارک و صحت آن‌ها، دفترخانه‌ی املاک و اسناد به شما سند مالکیت چشمه را صادر خواهد کرد. لازم به ذکر است که در صورت وجود هرگونه اختلاف در خصوص مالکیت چشمه، ممکن است نیاز به رفتن به دادگاه و حل و فصل اختلافات با دیگران باشد.