مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

آیا فسخ مبایعه نامه بدلیل عدم ثبت چک صیادی می‌شود. در توضیحات نوشته. کلیه کافه‌ی خیارات شامل این معامله میباشد.
هیچ گونه پول دريافت نکردم. چک اول بود که ثبت نکرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ مبایعه نامه بستگی به شرایطی که در قسمت موارد فسخ ، در قرارداد دارد . اگر در قرارداد عنوان شده باشد که یکی از موارد فسخ، عدم ثبت چک صیادی است ، بنابراین مبایعه نامه مورد اشاره ، قابلیت فسخ و انحلال را دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیر عدم ثبت چک دلیلی موجهی برای فسخ نمیباشد شما از طریق دادگاه مطالبه ثمن نمایید