مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی درمورد فروش ملک بدون پایان کار در مزایده

ملک سه طبقه تجاری سی ساله .بدون پایان کاروعیر قابل تفکیک که دودانگ ارثی بمن رسیده است .برای شرکت در مزایده ودریافت پول ان چه نکاتی را باید رعابت کرده.شریکم ملک را کارشناسی کرد ولی پایان کار ازش خواستند. .من روی قیمت کارشناسی اعتراض کردم اییا بعداز فروش در مزایده .پولش را دریافت خواهم کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت انجام مزایده و فروش ملک ، ثمن فروش خانه به نسبت سهم شرکا تقسیم خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
دادخواست تقسیم و فروش بدهید
واکر به نام شده است می توانید دادخواست فروش مال مشاع بدهید