مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام وقت بخیر
من سال97 برای جابه جا شدن از خدمت به محل سکونت رشوه دادم و دراخر جابه جا هم نشدم وبه دادسرای‌نظام رفتیم
الان جوابشم بعد چندسال اومده و متهم به رشوه و استفاده از سند مجعول شدم
میخواستم بدونم حکمش چی هست و در سو پیشینه ثبت میشه؟ چون در اداره دولتی مشغول به کار هستم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات جرم ارتشا و مجازات جرم استفاده از سند مجعول ، حبس میباشد

و بستگی به میزان مجازات خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری سوپیشینه می‌شود
آرا صادره باید بررسی شود