مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

سلام ماشین هنوز به نامم نخورده پیامک کشف حجاب برای صاحب ماشین ارسال شده ولی به من نگفتن حال به دلیل توجه نکردن به هشدار قبلی پیامک توقیف خودرو آمده است و به من اطلاع دادن در پیامک توقیف فقط نوشته که خودرو شما 15روز توقیف میگردد ولی ننوشته به کجا مراجعه کنم و چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

پیامک توقیف سیستمی خودرو برای بی حجابی توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب پیامک کشف حجاب توقیف خودرو