مشاوره حقوقی رایگان - دریافت تمامی حقوق گرفته نشده از کارفرما

سلام من از 1 بهمن 1399 وارد یک شرکت شدم که حقوقم برخی ماه ها کمتر از وزارت کار بود و از ابتدا هم که طبقش نبود و مرخصی ها کمتر از حد قانونی و همچنین بیمه من تنها از 1 دی 1400 واریز شد که از همون موقع تا الانم برخی ماه ها رد نشده و کلا عیدی هم طبق قانون پرداخت نشده و حقوقم ضایع شده
در مقابل کارفرما بارها از بنده امضا گرفته که من حق اعتراض ندارم و حقوقم رو به طور کامل با تمامی سنوات و معوقات دریافت کردم و... و بنده هم به اجبار این موارد رو امضا کردم
آیا هم در حین کار و هم اگر بنده اخراج بشم یا کار رو ترک کنم، میتونم از اداره کار پیگیر بشم و هم تمامی مواردی که پرداخت نشده با خسارتش از کارفرما دریافت بکنم و هم بیمه هایی که پرداخت نشده؟
و اینکه من اومدم امضاهایی انجام دادم سندیت داره یا اینکه این موارد از طرق واریزی هایی که به حساب بنده انجام شده قابل اثبات و استناد بوده؟
یک مورد کارفرما به حساب بنده البته 24 میلیون تومن پول ریختن و گفتن اشتباهی واریز کردم و بعد هم گفتن که اینو منتقل کنم به حساب چند نفر دیگر و این کارو انجام دادم ولی بعد فهمیدم شاید کلک زده برای اینکه همین رو به عنوان مدرک به اداره کار و... پرداخت بکنه. من اشتباه کردم باید به حساب خودش برگشت میزدم، به هر حال آیا من با توجه به امضاهایی که داشتم و این مورد که پیش اومده.
باز هم میتونم این موارد رو اثبات کنم و حقوق ضایع شده خودم رو دریافت بکنم؟

پاسخ ها :

مطالبه حق و حقوق از کارفرما