مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث به عملیات اجرایی

با سلام و خسته نباشید.
پدر بنده زمینی را از موقوفه خاص که باجناق ایشان می باشد را 32 سال پیش خریداری کرده سال 99 پدر بند فوت کرده و مادر من خانه را به خاطر مهریه و نفقه توقیف کرده و شاکی با اینکه زمین را به پدر من فروخته و نیز پدر من در آنجا دو طبقه خانه درست کرده و سند هم گرفته است ادعا کرده که خانه ما مال نشان می باشد و چندین بار از ما هم شکایت کرده که چند روز پیش دادگاه تجدید نظر رای را به نفع ما صادر کرد ولی مجدداً شاکی یا همون موقوفه خاص از طریق دادگاه در شهر دیگر شکایتی به عنوان اعتراض ثالث به عملیات اجرایی را عنوان کرده و پرونده به شعبه یک حقوقی ارجاع داده شد . مادر من سال 99 خانه را توقیف کرده بود و شاکی هم سال 1400 زمانی که متوجه شد ما میخواهیم خانه را را به مزایده بزاریم از ما شکایت کرده خواستم از وکلای عزیز بپرسم چه کاری باید انجام دهیم
و آیا میتوانیم خانه بفروشیم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که معترض درخواست توقف عملیات اجرایی داده باشد ممکن است عملیات اجرایی متوقف بشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تمامی اسناد و مدارک بررسی شود