مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

سلام. من 3روز پیش خودروی پراید بصورت شرایط خریدم از برنامه ..... داخل آگهی نوشته بود موتور گیربکس سالم ولی هیچ کدوم سالم نبودم الان مشکل موتور نیست من هرچی تماس وپیام میدم بابت رویت سند خودرو جواب نمیده راه حل چی .ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد باید دید کافه خیارات ساقط شده است یا خیر