مشاوره حقوقی رایگان - ایا همه ایادی قبل تبرعه می شوند

با سلام در شکایت فروش مال غیر مثل خودرو که مالک اصلی بیاید بعد از چندین ماه ادعای نفروختن ماشین بکندو ماشین را بگیردو این ماشین چند دست قولنامه ای فروخته شده باشد و نفر اخر که کل ثمن را پرداخت کرده باشد شکایت کند از همه ی افراد ما قبل خودش تا مالک اصلی این وسط چه کسی محکوم می شود امکان تبرعه شدن ید های قبلی وجود دارد؟ امکان دارد قاضی بگوید تخلفی صورت نگرفته ؟اگر تخلفی صورت نمیگرفت که مالک نمیتوانست خودروی خود را بعد از چند وقت بگیرد ؟تکلیف خریدار اخر چیست ایا به نرخ روز میتواند بحقش برسد ایا میتواند حق الوکاله و خسارتش را بگیرد؟قابل ذکر است قولنامه ای که نفر اخر دارد هیچ گونه خسارتی ذکر نشده است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خریدار میتواند دادخواست ابطال مبایعه‌نامه و مطالبه غرامت کند و طبق رأی وحدت رویه غرامت به او تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌بایست از نفر قبلی خود شکایت نماید گر آن که همه با علم به این موضوع این ارتکاب را انجام داده باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است