مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

باسلام...
چندماه پیش شبی همسایه ی ما که زن و شوهری بودن بهمراه دو تابچه 15 ساله ساعت یک شب با قمه در حیاط مان رو با لگد باز میکنند و با شکستن شیشه ی در ورودی وارد خانه مامیشوند و هم من وهم همسرم را مورد ضرب و شتم قرار داده وبا کلی فحاشی و تهدید خارج میشوند ماهم تماس گرفتیم با 110 وبهمراه آنها وارد کلانتری مربوطه شدیم درآنجا آنها مارو متهم به اخاذی کردند وماهم طبق صورتجلسه آنهارو متهم به تجاوز به عنف همراه با ضربوشتموفحاشی کردیم پرونده نزد دادیاری رفت ودرآنحاآنهانتوانستند چیزی را ثابت کنند اماما تقاضای بررسی دوربین مداربسته را دادیم بعدچندماه پرونده رو فرستادن شورای حل اخلاف درآنجا نیز به توافق نرسیدیم.والان پرونده رفته نزد همان دادیاری.هنوز درابلاغیه هایی که برایمان می آید موضوع پرونده اخاذی ذکر میشه درصورتیکه آنهانه مدرکی تونستندارائه بدند نه چیزی رو ثابت کنند ولی ما فیلم دوربین مداربسته رو داریم بهمراه برگه بازبینی فیلم همینطور گواهی پزشکی.ولی چون پول نداریم وکیل بگیریم پرونده روندش خیلی کند هستشو ماهم نمیدونیم باید چه کاری بکنیم،آیامیشه یه شکایت دیگه بکنیم چون پرونده اونها با مایکی هستشو دوطرف شاکی هستیم.ازشماعزیزان خواهش دارم بنده رو راهنمایی کنید تا نذاریم حقمون خورده شه.آخرین ابلاغیه هم گفتن 1402/02/27
دادیاری شعبه یک وقت نظارت گذاشته.تروخدا یه راهی بذارین جلوی بنده.خدا خیرتون بده.درضمن طبق بازبینی فیلم نه یکباربلکه 4بار در منزلمان را با لگد باز میکنند و وارد میشوند هی همسایه ها میبندنی هی آنها بالگد باز میکنند کلا4نفر بودنددوتامرد و دوتازن که یکی از مردها یه قمه حدود40سانت در دست داشت که واضح درفیلم افتاده است ولی ازاول تاحالااصلا اسمی ازآن توپرونده نمیباشدبااینکه ماازاول اسم همه آنها را ذکر دادیم درپرونده ومنزلمان نیز اجاره ای بودش.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید فیلم دوربین را به دادسرا ارائه نمایید و باید لایحه دفاعیه دقیق و قانونی ‌تنطیم و برای دادسرا ارسال نمایید و در جلسه دادرسی حاضر و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است