مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شهود و عدم حضور شاهدین در جلسه اثبات مالکیت

با سلام من یه زمین ورثه ای دارم سند نداره ، از عدم حضور ما استفاده کردن و از طرف خودی ها هم فروخته شده و هم تصرف شده ، بنده یبار شکایت کردم که منع تعقیب خورد ولی در شکایت یکیشون تو کلانتری اشاره به مالکیت ما کرده خلاصه بعد اونم ی دادخواست حقوقی دادم که خوانده شاهدامو تهدید و با هر طرقی مانع شد و اونها هم یا حاضر نشدن یا به ضرر من حرف زدن در حالی که من استشهادیه هم گرفته بودم ، حالا میخوام اثبات مالکیت بدم ولی از حضور شاهدین اطمینان ندارم چون مجدد رفته و به هرکدوم ی چیزی گفته اونا هم حاضر نمیشن میگن ب ما گفت دخالت نکنید، سوالم از استادان اینه که آیا برای چنین مواقعی قانون راهی نداشته مثلا تحقیق محلی نامحسوس یا تامین دلیل شهود و ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون بنده نمیتونم قبول کنم که حقمو بخورن چون من حق کسیو نخوردم نمیتونم تحمل کنم با اینکه زمین ارزش مالی نداره ولی من حقمو میخوام خواهشا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که تمام مدارک ، اسناد و مستندات مربوطه پیرامون موضوع ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع مطروحه ، پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .