مشاوره حقوقی رایگان - آتش

سلام عرض میکنم خدمت شما عزیزان
ببخشید مدام پیام میدم بهتون
بنده دوستی دارم دامداری دارم چند شب پیش یکی از همسایگان از خدا بیخبرش تمام آذوقه گاو و گوسفندانش را به آتش کشیده
و این آذوقه بالغ بر 6 یا 7 میلیون قیمتش بوده ما هیچ مدرکی نداشتیم تا امروز متوجه شدیم این ملعون کسی را فرستاده یا به قولی اجیر کرده برای این کار.
چون امروز طرفی که اجیر شده بود پیش دوستم رفت و خیلی عذرخواهی کرد و حقیقتش را گفت و بعدش هم گفت چون دیدم واقعا این آذوقه ها را با هزار مشقت خریدی و چند بچه معلول توی خانه داری عذاب وجدان راحتم نگذاشته.
البته هرچه اصرار میکنیم برو خودت را معرفی کن میترسه خودمون هم وجدانمون اجازه نمیده این را ببریم تحویل بدیم چون این بنده خدا هیچ کاره هست این فقط ابزاری بوده در دست اون شخص از خدا بیخبر.
میخواستم بپرسم این شخص اگه بره خودش را معرفی کنه و همه ی حقایق را بگه چه مجازاتی در انتظارش هست؟
البته ما از ایشون شکایتی نداریم و رضایت میدیم چون ایشون اعتیاد دارند و معتاد هستند و فقط به خاطر 3000000 تومان دست به این کار زدند.
میخواستم بپرسم اگه ما رضایت بدیم از نظر جنبه عمومی جرم باید چه کنیم منظورم حق دولت هستش چون این بنده خدا گناه داره فقط ایشون بیان حقایق را بگن تا ما بتونیم اون همسایه بی وجدان را به دادگاه بکشونیم و بعد ایشون را هم با دادن پاداش رضایت بدیم بره پی زندگیش پس اگه میشه از نظر جنبه عمومی جرم بگید چه راه حلی برای ایشون هست تا نجات پیدا کنه؟
اگه میشه لطفا پاسخ را بگید تا زودتر به دنبال کارهاش باشیم.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت اثبات مجازات قانونی آتش زدن حبس است