مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خودرو

سلام وقت بخیر بنده در تاریخ 29 /1 /1402 یک دستگاه پراید را با خودرو سمند معاوضه کردم قولنامه دستی نوشته شد و فروشنده سمند اظهار کرد خودروها به رویت کامل طرفین رسیده بیعانه داده شد و بعد از تعطیلات عید فطر وکالت زده شد و به گفته فروشنده سمند خودرو دارای دو سه تیکه رنگ می باشد و مابقی بیرنگ، ولی طبق نظر کارشناس خودرو که 4 روز بعد از وکالت برده شده معلوم شد سقف و ستون تعویض است و خودرو کامل رنگ است آیا میتوانم شکایت کنم و ادعای خسارت کنم درضمن هنوز هم تعویض پلاک نکردم، ممنون تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و مبلغ خسارت مشخص گردد

و بعد دادخواست مطالبه خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت خودرو معیوب را اقامه نمایید

و شما میتوانید قرارداد معاوضه را به علت خیار ‌عیب و خیار تدلیس مطرح نمایید و ..