مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و توهین در کمپ ماده15

سلام
پارسال مادرم مرا به يکی از مراکز درمانی ترک اعتیاد معرفی کرد
آمدند و بزور با کتک کاری و اهانت مرا به‌ کمپ بردند
در آنجا نیز با تحقیر و توهین و کتک هرجور که حیوانی شأن خواست رفتار کردند
حدود سه ماه مرا نگه داشتند تا آثار کبودی ها رفع بشود
طی این مدت حتی یکبار اجازه ندادند که با خانواده تماس بگیرم
و به آنها هم به بهانه‌ اینکه حالش بد می‌شود اجازه ملاقات ندادند
بعد از خروج شکایت کردم
اما حتی یکبار در دادگاه حاضر نشد و قاضی حتی از من نخواست تا شهود معرفی کنم
بعد هم حکم منع تعقیب داد
اعتراض هم کردم باز بدون اینکه بخواهند حضور داشته باشیم رای تایید شد
لطفا بگید چه کنم؟ بخاطر خدا
چون هرگز نمی‌توانم رفتار حیوانی و دون شأن انسانیت را که دیدم فراموش کنم
درضمن متوجه شدم دوسال پیش شخصی قصد فرار داشته که از ارتفاع سقوط می‌کند
کمپ بجای بردنش به بیمارستان اورا کتک زده و درسالن زنجیر می‌کند
وبعداز چند روز بنده خدا فوت می‌کند
الان مسئول کمپ بخاطر شکایت خانواده طرف هم زیر قرار است

پاسخ ها :

شکایت از کمپ ترک اعتیاد به دلیل ضرب و جرح