مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب

سلام وقت بخیر
سال 93 مجوز تخریب گرفتیم که ملکمون رو تخریب کنیم و بسازیم، بنا بر یکسری شرایط نشد و مجدد سال 99 شهرداری مجوز رو از ما گرفت و مجوز جدید صادر کرد.
یکسری مشکلات رخ داد و ملک رو تخریب نکردیم و دیوارهارو شکاف زدیم و ستون زدیم و ملک رو ساختیم.
ملک از یک طبقه تبدیل شد به سه طبقه.

اخرای ساخت بودیم که سر و کله شهرداری پیدا شد و پارسال نامه تخریب ملک دادن، رفتیم و مدارک خواستن و نماینده دادگستری هم اومد مقاومت ملک رو تایید کرد.
الان دوباره نامه اومده و حکم تخریب دادن.
لازم به ذکر است که ملک قولنامه ای است و سند ندارد و حتی ملکی که سال 71 ساخته شده رو هم بردن تو ماده صد و رفع خلاف

الان هی دارن پاسکاری میکنن.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید