مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ساز در کوچه شخصی

سلام بنده سال 86 یک خانه در کوچه بن بست در روستا خریداری کردم در قولنامه ذکر شده تا اول کوچه برای من هست الان شروع به ساخت ساز اول کوچه بن بست کردم به صورت قانونی و با پروانه ساخت. همسایه شاکی شده میگه 50 سال پیش در کوچه بن بست درب داشتم در صورتی که الان در کوچه بن بست هیچ دربی وجود ندارد مالک همسایه فوت شده پنج تا فرزند دارد دو تا از فرزند هایش با من هم نظر هستند انحصار ورثه هم نکردند و شاکی میگه میخواهم در کوچه بن بست سه تا درب ایجاد کنم.
ساخت خانه من مرحله دیوار و ستون ها تمام شده فقط سقف خانه مانده ایا میتواند جلوی کار من رو بگیرد؟ لطفا راهنمایی کنید باسپاس

پاسخ ها :

ساخت ساز در کوچه شخصی کوچه شخصی همسایه