مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگری موظفی

با سلام و خسته نباشید. ببخشید پدر بنده در زمان جنگ در مناطق جنگی مشغول کار بودن و به مدت یازده ماه و پنج روز ایثارگری موظفی از بسیج مستضعفین و امور ایثارگران دارند آیا میتونیم ازش استفاده کنیم و تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی بشویم؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگری موظفی تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر تبدیل وضعیت