مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ممانعت از حق

باسلام عرض خسته نباشید. همسایه بالا دستی جلوی نهر من تو ملک خودشان بتون ریختن و میگن من حق بردن آب ندارم و من از اداره آب منطقه استعلام گرفتم واونها گفتن از همان محل است نامه دادن گفتن شکایت کنم الان به نظر دوستان شکایت کیفری بهتر است یا شکایت حقوقی لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چیزی تحت عنوان شکایت حقوقی نداریم طرح دعوی حقوقی داریم و طرح دعوی نیز داستان نوشتن نیست و درد دل نیست و شما باید مستند و مستندل طرح دعوی کنید در غیر این صورت به راحتی دعوی حقوقی شما در اولین جلسه رسیدگی رد شده وتجدید نظر خواهی نیز آن را تایید خواهد کرد و پرونده اعتبار امر مختومه پیدا می‌کند