مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری استخدام هیأت علمی بر اساس اطلاعات غلط

سلام
فردی برای استخدام پیمانی هیأت علمی در دانشگاه دولتی در رزومه خود 3 مقاله نام برده است که اکنون معلوم شده وجود خارجی ندارند! و کارگروه نیز طی نامه ای با تمدید قرارداد ایشان مخالفت کرده است. (البته فقدان صلاحیت علمی و عدم توانایی تدریس ایشان نیز مشخص شده است) حال با پارتی بازی و دور زدن قوانین 6 ماه دیگر قراردادشان تمدید شده است. چه راه قانونی برای ابطال حکم ایشان وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.