مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام ، دخترم 14 سالمه ، برادرم 21 سالشه ، همیشه سر چیزای کوچیک عصبی میشه و فحاشی می‌کنه ، اصلا رفتارش درست نیست ، چندین بار هم منو کتک زده ، مثلا چند ماه پیش انقدر محکم تو سرم مشت زد و گلومو فشار داد که بافت های مغزیم تکون خورده بود ، و همش دارو مصرف میکردم ، و دوباره امشب بهم حمله کرد با آخرین قدرت توی سرم مشت میزد گلومو فشار میداد ، نفسم هنوز بالا نمیاد ، گوشمو کشید طوری که یه کوچولو جای گوشواره پاره شد و خون میاد ، سر درد داره بی تابم می‌کنه ، به مامانم که میگم ، میگه حقت بود اینجوری کتک خوردی نباید یکی به دو کنی باهاش ، تازه چنتا فحشم مامانم میده ، داداشم خیلی با مامانم بد حرف میزنه ، مثلا میگه دهن تو ببند ، برو گمشو ، روانی ، مریض ، اینجوری ، ما که دیگه جای خود داریم ، بابامم که از بس باهاش دعوا کرده دیگه خسته شده ، من نمی‌دونم چکار کنم ، نمیتونم این کاراشو تحمل کنم ، هم خیلی پررو بازی در میاره همش فحش میده هم کتک می‌زنه، همه خانواده ازش دست کشیدن ولی نمیشه همینطوری بزارم فحش بده و کتک بزنه و پررو بازی در بیاره ، چجوری میتونم براش شکایت ثبت کنم ؟ و اینکه هم زیر سن قانونی ام و هم مهاجرم ، راهی هست شکایت کنم ازش؟ چجوری ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانبد این موضوع را قانونی پیگیری کنید . نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر کامل کرد