مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام. ارادت مند. بنده جهت عمل جراحی وارد اتاق عمل شدم و بی حسی نخاعی و بعد از آن بیهوش شدم... بعد از اینکه به هوش آمدم کادر اتاق عمل در اتاق ریکاوری به اینجانب اعلام کردن که عمل کنسل شده و به دو هفته بعد موکول شده است و مجدد دو هفته بعد هم بی حسی نخاعی شدم و هم بیهوش... دلیل آن را جویا شدم اعلام کردن که وسایل جراحی استریل نبوده اند و اگر عمل میکردیم احتمال عفونت زانو وجود داشته...
مگر نباید کادر اتاق عمل اول همه امکانات را فراهم کنند و بعد اقدام به شروع کنند... شکایتی کتبی به بازرسی بیمارستان تحویل دادم ولی رسیدگی نکردند...
آیا میتوانم در دادگاه شکایت کنم؟؟ به چه عنوانی؟؟
بیش از یک سال از این ماجرا میگذرد آیا مشمول مرور زمان میشود یا نه؟؟
آیا دیه ای تعلق میگیرد؟؟
تمام مدارک موجود می باشد...
ممنون بابت راهنماییاتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر مشمول مرور زمان نشده باشید به شما ارش تعلق میگیرد از دادسرا تقدیم شکایت کنید . عنوان قصور پزشکی