مشاوره حقوقی رایگان - زمین روستایی - ابهام در مستثنیات اراضی ملی

در برگ مستثنیات یک قطعه زمین ، اداره منابع طبیعی مرزن آباد ضمن اذعان به ملی نبودن زمین برپایه تبصره سه ماده دواز قانون ملی شدن جنگل ها، بر روی نقشه UTM واژه "سامان عرفی" را ذکر کرده است
این "سامان عرفی" چه عواقبی برای ما دارد؟ آیا با مالکیت شخصی آن منافات دارد؟ کاربری این زمین بر پایه "سامان عرفی" تعریف میشود؟
نکته در سایت وزارت کشاورزی "سامان عرفی اینگونه معنی شده:
سامان عرفي: محدوده معيني از منابع طبيعي مي باشد که بطور عرفي مورد بهره‌برداري جوامع محلي بوده و رسميت آن از طريق مميزي و صدور پروانه چراي دام تأئيد مي گردد.

سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالکیتش مال شماست اما اینکه کاربریش کشاورزیه یا چرای دام ، باید از روی سندی که به شما دادند یا می دهند متوجه شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله این عبارد می تواند حقوق مالکانه شما را تحدید کنید..