مشاوره حقوقی رایگان - سوال ملکی

سلام عرض ادب
مادر پیری دارم که شش فرزند ودارای خانه ومحوطه ومغازه سندداری می باشددر قبال نگهداری من ازش می خواد‌ خانه ومحوطه رو بنام من بکنه،اما به علت کهولت سن و بیماری فعلا مبایعه نامه رو برام امضا کرده
سوال.برای این قرارداد چند نفر از خواهروبرادارنم به عنوان شاهد نیاز به امضا می باشند
سوال.اگه من باهمین قرارداد چند سال دیگه برای بنام کردن سند اقدام بکنم مشکلی داره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با دو تا از خواهر و برادرات ببر محضر سند صلح عمری بزند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مادرتان را به دفترخانه ببرید تا به شما وکالت در صلح منزل را بدهد و شما نیز بلافاصله برای اخذ سند صلح به نام خودتان اقدام کنید.
توجه داشته باشید که وکالت‌نامه با فوت هر یک از طرفین منفسخ و باطل می شود.
برای تنظیم هر قراردادی باید طرفین قرارداد سلامت عقل و روان داشته باشند اگر مادرتان بیماری داشته باشد و یا اینکه سلامت عقل و روان نداشته باشد قرارداد شما باطل است.
به هر حال بهترین نوع قرارداد برای شما صلحنامه است که تا بقیه وراث بعداً مدعی ثمن معامله نباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون سن مادر شما زیاد است و امکان محجوریت ایشان به علت ‌کهولت سن وجود دارد بعدا امکان ابطال مبایعه‌نامه ، توسط برادر و خواهر ها وجود خواهد داشت

و برای اینکه بعدا مشکلی ایجاد نشود باید برادر و خواهر ها قرارداد را امضا نمایند
و یا شما باید در دفترخانه اسناد رسمی ، سند مالکیت را به صورت قطعی به نام خود انتقال بدهید و