مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دستور تخلیه ملک - من میتونم وکیل خواهرم بشم؟

با سلام و احترام
خواهر آپارتمانش رو اجاره داده و الان زمان قرارداد تمام شده ولی مستاجر تخلیه نمیکنه و بلند نمیشه - سوالم اینه من بجای خواهرم میتونم برم شورای حل اختلاف و دستور تخلیه رو بگیرم اینم بگم تمام شرایط برای گرفتن دستور تخلیه رو داریم ولی چون خواهرم اعصابش نمیکشه بره شورای حل اختلاف، من میتونم بجاش برم؟ باید از خواهرم وکالت بگیرم یا هینطوری خودم میتونم برم بجاش درخواست دستور تخلیه بدم؟