مشاوره حقوقی رایگان - لغو معاف از رزم بعد از ایست خدمتی

سلام. بنده حدود 7 ماه در ارتش خدمت کردم با شرایط معاف از رزم اعصاب و روان. دانشگاه ارشد قبول شدم و ایست خدمتی زدم. الان فارغ‌التحصیل شدم و میخوام دوباره به سربازی برگردم. مشکلاتم برطرف شده است. خواستم بپرسم میتونم معاف از رزمی را که قبلا داشتم لغو کنم و ادامه خدمت به صورت عادی سپری کنم؟
و اینکه این درسته بعد از ایست خدمتی معاف از رزم لغو میشه و اگه دوباره بخوایم باید کمیسیون تشکیل بدیم؟

پاسخ ها :

لغو معاف از رزم بعد از ایست خدمتی درخواست لغو معاف از رزم لغو معاف از رزم در خدمت لغو معاف از رزم خدمت سربازی