مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خرید حواله خودرو

با سلام. من یک حواله خودرو را از یکی به صورت تلفنی در یکی از املاک اتومبیل دوستانم در یکی از شهرستانها خریدم وکل مبالغ رو طی قرار داد دستی که سربرگ بنگاه نداشت واریز کردم ولی یکی ازآشنایانم را به عنوان خریدار معرفی کردم که او هم در شهرستان بود و در معامله حضور نداشت ولی فروشنده وشاهدین قرار دادرا امضا کردند وامضا خریدار در قرارداد نبودو قرار شد که فروشنده فردای آن روز در محضر طبق قرار داد حضور داشته و سفته وکالت کاری بدهد ولی ایشان به محضر نیامده و ادعای ضرر وعدم انجام معامله را دارد وفروش حواله را غیر قانونی میداند وبه همین خاطر کل مبالغ واریزی مرا به همان حسابها که واریز شده بودطی7 روز کاری عودت داد ومن هم مجبور شدم پولها را به حساب خودم واریز کنم.با توجه به این شرایط آیا بنده میتوانم اقدام قانونی انجام دهم.لازم به ذکر است که خودرو تا یکسال به نام فروشنده میباشد وخرید وفروش آن هم غیر قانونی میباشد.1-آیا آن خریداری که بنده معرفی کردم وطرف خریدار این معامله در قرار دادمیباشد میتواند اقدام قانونی کند وخودرو را تحویل گیرد وتا الان هیج اقدامی قانونی از هر دو طرف صورت نگرفته.ولی من چند باربه صورت پیامک 250 میلیون به عنوان طلب از فروشنده کردم و ایشان حاضر به پرداخت بیشتر از اصل پول واریزی نشدن ودر آخر خودم را بی طرف در معامله به صورت پیامکی به فروشنده اعلام کردم آیا خریدار میتواند اقدامی بکند.ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.