مشاوره حقوقی رایگان - خرید یک واحد مسکن مهر قبل ازتحویلبا تعیین بلوک ونه با تعیین واحد

سلام اسفند سال گذشته اقدام به خرید وکالتی یک واحد نمودم که قبلا به نفر دوم تفویض وکالت نمود.در واقع با تنظیم مبایعه نامه وتنظیم سند وکالت بلاعزل خریداری نمودم برای تعیین اصالت فروشنده ویا وکیل چکار کنم فروشنده دخایر اظهار می‌نماید واحد مذگور سهمیه پیمانکار می باشد بجای طلب ایشان جهت واگذاری قرار داده شده وکالت نامه بیانگر این است که من نفر دوم هستم ومن الان فقط اسناد مبایعه وومالت را در اختیار دارم وبنا به اظهار در مبایعه نامه فول پرداختی میباشد واحد را مشاهده کردم وتقریبا کامل است جز واحدهای شهرک سلام فاز 6هسا 1 میباشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید