مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده بکارتم توسط مرد متاهل

سلام بنده 22 سالم هست صاحب کارم که مردی متاهل بود به بهانه اینکه زنم را طلاق میدهم با تو ازدواج میکنم و با هم فرار میکنیم از کشور میریم پرده بکارتم را به زور و اسرار تودش از بین برد اما حالا زیر همه حرفاش زده و اصلا به هیچ یول عمل نکرده منم بهش گفتم پرده بکارتم برای خانوادم مهمه و قبل ازدواج نباید این کارا میکرد من صدای ضبط شده این آیا رو دارم که به همه حرفاش اقرار کرده الان میخوام ازش شکایت کنم که بتونم دیه بکارتم رو بگیرم امکان داره ؟تورو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات آن بسیار سخت هست مگر اینکه مرد باشد و اقرار کند. ضمنا بکارت دیه ندارد چون خودتان تن به آمیزش داده اید