مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت جانباز شیمیایی

با سلام
پدر اینجانب جانباز 25 درصد شیمیایی از ناحیه ریه؛ چشم و حلق و گوش بودند که سال 1401 بدلیل عوارض ناشی از جراحات شیمیایی زمان جنگ در گذشتند. پزشکان معتمد بنیاد فوت پدر اینجانب بر اثر جراحات ناشی از شیمیایی را بصورت مکتوب به خانواده و بنیاد نیز اعلام کرده اند و در ایام حیات ایشان نیز موضوع وخامت حال پدرم بدلیل عوارض ناشی از مواد شیمیائی زمان جنگ را به بنیاد اعلام نموده اند. اما بنیاد شهید از احراز شهادت و تشکیل پرونده امتناع می نماید.
ضمناً در فوت نامه علت را سکته قید کرده اند.
راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

احراز شهادت جانباز شیمیایی فوت شده احراز شهادت جانباز شهادت جانباز شهادت شهید