مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زن مطلقه تحت پوشش کمیته امداد

ایا شما میتونید به من کمک کنید من یه زن تنها پدر و مادرم فوت کردن ازدواج ناموق داشتم 34 سال دارم درخواست کمک از کمیته امداد دارم چکار کنم

پاسخ ها :

قرار گرفتن زن مطلقه تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد پوشش کمیته امداد کمیته امداد