مشاوره حقوقی رایگان - ندادن اموال و شراکت 20 ساله و زیر قول زدن و دروغ

با سلام با برادرم 17سال باهم کاسب بودیم ک هفت سال تنها خودم مغازه چرخوندم ،،،،،و چهار سال 80درصد من بودم و ایشون دنبال مشکلات پدر خانومش بودن ک دادگاهی داشت .
حالا از سال 1376تاسال97ک باهم بودیم و بیشتر من مغازه رو چرخوندم حدودا 200تا250میلیارد سرمایه کلی مونه ک ایشون میگن تو نه مغازه داری و نه از ملکهایی ک خریدیم داری و نه از پاهای نقدی خیلی‌ها شاهد این تلاش و زحمت‌های من بودن . باید چ کاری انجام بدم ک از 250میلیارد حداقل بتونم 60تومانشو زنده کنم ؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟هیچ مدرک یا سندی ب اسمم نیست همه مدارک ب اسم برادر بزرگ‌ترم ک پدرم فوت شد اعتماد کردیم و کارت پایان خدمت نداشتم وقتیم ک گرفتم بازم ب اسمم ملکهایی ک گرفتیم نزد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است
وانگهی
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.