مشاوره حقوقی رایگان - اعلام نیاز به مراجعه به واحد سجل کیفری

با سلام
سال 99 به اتهام جعل دستگیر شدم و طی مدت 45 روز بازداشت یک بار برای انگشت نگاری و عکس با پلاک، به زندان فرستاده شدم الان حدود 3 ساله با قرار وثیقه آزادم. با توجه به اینکه هنوز هیچ رای صادر نشده امکان گرفتن سو، پیشینه دارم یا نه ؟
(انتهای ابلاغیه نوشته شده دارای پرونده جاری، عدم امکان صدور گواهی سو پیشینه ...)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمانی که حکم قطعی محکومیت صادر نشود گواهی عدم سابقه کیفری موثر صادر میشود