مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام خسته نباشید عمه های پدر بزرگ مو در یک شرایط خاصی قرار دادند دو سال پیش و در حالی که سن ش بالا ی 75 سال بوده بدون اجازه ی پدر و عموم بردن محضر و خونه ی پدربزرگ مو که هنوز سند شون حاضر نبوده و یک دفترچه داشته به نام خودشون زدند و پدربزرگم آلزایمر دارن الان و راضی نیستن که خونه به نام عمه هام بشه و ما تازه متوجه شدیم و فقط کدملی پدربزرگم و داریم میتونیم استعلام بگیریم ببینیم که چه اقدامی رو سند کردند ؟ و آیا الان که سند حاضر شده آیا پدربزرگم می‌تونه فسخ کنه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سند جدید صادر نمیشه تا زمانی که سند تک برگ شود و ادارات ثبت اسناد و دفترخانه ها نباید به چنین اسنادی دفترچه ای خدمات ارائه دهند باید بررسی کاملی از پرونده صورت گیرد وکیل باید داشته باشید