مشاوره حقوقی رایگان - گواهی افزار یا عدم افزاز

باسلام. خواهان پرونده تقسیم ترکه ،گواهی افراز یا عدم افراز نگرفته اند و دادگاه صرفابانظریه کارشناس دادگستری دستور فروش داده ،آیا طبق قانون این دستور وجه قانونی دارد یاخیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛
به صرف آنچه در سوال آمده صحیح است
رای صادره باید به نظر برسد…

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی افراز و عدم افراز از سوی اداره ثبت زمانی صادر خواهد شد که ملک ثبت شده باشد و جریان ثبتی آن خاتمه یافته باشد. در غیر این صورت نیازی نیست برای اخذ دستور فروش ملک مشاعی ابتدا افراز یا عدم افراز از اداره ثبت اخذ شود و از همان ابتدا می توان از طریق دادگاه اقدام کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک ثبتی نباشد نیازی به اخذ گواهی عدم افراز نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتواند غلط و میتواند درست باشد باید مستندات شما را دید و بررسی کرد